Monitorizarea UPS

Soluție pentru a monitoriza sursa de alimentare neîntreruptibilă (UPS) și pentru a primi notificări pentru evenimente bazate pe declanșatoare personalizate.
Descărcați Brief

Componenta 1

Uninterruptible Power Supply (UPS)

Putem furniza unități independente UPS și / sau magistrale mari de UPS pentru a vă suporta nevoile specifice.

Aproape orice UPS existent cu o interfață de date (Serial, Ethernet) poate fi folosit de această soluție, dar trebuie să validăm compatibilitatea în prealabil

Componenta 2

Nodul de automatizare locală

Software-ul de management și monitorizare este implementat pe un mic computer cu o singură bord (SBC) care rulează Linux și Java.

SBC este conectat la UPS și citește periodic seturi de date predefinite pentru a grafice datele stocate și pentru a executa reguli de automatizare.

Caracteristici principale

Principalele caracteristici ale soluției sunt prezentate mai jos. În plus, integrarea personalizată poate fi implementată pe baza cerințelor.

Statistici

Soluția noastră colectează periodic datele de măsurare de la UPS, le stochează într-o bază de date serii de timp și le afișează utilizând instrumente grafice moderne.
Puteți personaliza intervalul de vizualizare, parametrii grafice și ați încorporat graficul pe platforma dvs. de monitorizare.

Voltage Input & Output History

Tablou de bord

Afișarea parametrilor cheie ai UPS-ului pe un tablou de bord dinamic care vă oferă o imagine completă a sistemului UPS și a performanței sale.

Central Performance View

Notificări

Pot fi generate mai multe tipuri de notificări pe baza evenimentelor predefinite și a încălcărilor pragurilor. Cele mai frecvente notificări sunt alertele mobile și rapoartele prin e-mail.

Notifications to Email & Mobile

Robotic Process Automation

Contact Us

office@rpa.ro

+40 751 271 751

RPA Office Address

Business Card